Työvalmennus

Etsitkö töitä? Työvalmennuksen tavoitteena on työllistymisen tukeminen jokaisen asiakkaamme yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. Toteutamme erilaisia palveluita, joissa käytämme työ-, yksilö- ja ryhmävalmennuksen menetelmiä. Jokaisella palvelulla on oma sisältönsä, jossa määritellään työ-, yksilö- tai ryhmävalmennuksen osuus. Joissakin palveluissa esim. koko palvelun sisältö voi olla yksilövalmennusta.

Työvalmennuksen aikana valmentautujat työskentelevät joko toimipisteidemme omissa työpajoissa tai eri järjestöjen tai yritysten työtehtävissä. Työvalmennuksessa arvioidaan ja valmennetaan valmentautujan yleisiä työmarkkinavalmiuksia sekä työkykyä ja -taitoa.

Yksilövalmennuksessa valmentautujamme laativat tulevaisuuteen liittyviä tavoitteitaan ja suunnitelmiaan, miettivät keinoa tavoitteidensa saavuttamiseksi sekä käsittelevät omaan elämäänsä liittyviä asioita kahdenkeskisissä keskusteluissa. Jokaisella asiakkaallamme on oma yksilövalmentaja, jonka kanssa hän työstää omaa tulevaisuuden suunnitelmaansa.

Ryhmävalmennuksena toteutamme erilaisia ryhmätoimintoja, kuten työnhakutaitojen ja atk:n perusvalmiuksien valmennusta.  

Kaski Työvalmennus tuottaa eri palveluita eri paikkakunnilla. Voit tarkastaa oman paikkakuntasi mahdollisuudet palvelujemme suhteen alla olevien palveluiden kuvauksista. Ota rohkeasti yhteyttä henkilöstöömme, annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme sekä siitä kuinka pääset niiden piiriin.