Nuorten TyöTalkoot –hanke


Nuorten TyöTalkoot –hankkeen tavoitteena on luoda malli, jonka avulla alle 30-vuotiaat pohjois-karjalaiset nuoret sijoittuvat mahdollisimman nopeasti työelämään tai koulutukseen.


Aidoissa työtehtävissä toimiminen vahvistaa osaamista ja työelämätaitoja

Tarjoamme hankkeen asiakkaille mahdollisuuden työkokeiluun joko Kaski Työvalmennuksen omissa toimipisteissä (Joensuu, Nurmes, Lieksa, Ilomantsi) tai avoimilla työmarkkinoilla


Tekemällä oppien suoritetaan ammatillisen koulutuksen tutkinnon osia

Valo-valmennuskumppanina tarjoamme hankkeen asiakkaille mahdollisuuden ammatillisten tutkintojen osien suorittamiseen (opinnollistaminen). Tutustu tunnistettuun oppimisympäristöömme tästä .


Yritysyhteistyön kautta luodaan uusia työpaikkoja

Toimintatapamme on työelämälähtöistä ja tavoitteena on hankkeen asiakkaiden lisäksi tukea myös alueen yrittäjiä tarjoamalla heille niiden osaamisvaatimukset täyttäviä työntekijöitä 


Työhönvalmentajan tuki auttaa työllistymispolun suunnittelussa

Asiakaslähtöinen yksilöohjaus kohti työelämää joko suoraan tai kouluttautumisen kautta hyödyntäen erilaisia valmennusmenetelmiä.

 

Nuorten TyöTalkoot on Pohjois-Karjalan TE-toimiston rahoittama työllisyyspoliittinen hanke, jonka hallinnoijana toimii Honkalampi-säätiö / KASKI Työvalmennus Joensuu. Hanke  toteutetaan ajalla 1.2.2017 – 31.12.2018. Lataa esite tästä .


Lisätietoja hankkeen työhönvalmentajilta:


Kaija Turunen                    Antti Räty                    Hannele Honkanen

050 381 7221                    040 670 1779              040 660 8989