Palvelut

KASKI työvalmennuksen juuret ovat Honkalammen ihmisläheisessä kehittäjätyössä, ja palvelut perustuvat tiiviisti yhteisöllisyyteen ja osallisuuteen. Keskeisiä arvojamme ovat paikallisuus ja laajat palvelut - olemme läsnä missä meitä tarvitaankin ja pidämme huolta että jokaisella on mahdolisuus antaa parhaansa nyt ja huomenna olipa kyse sitten kuntouttavasta työtoiminnasta, nuorten työpajatoiminnasta tai yksilöllisestä työvalmennuksesta. Tavoitteenamme on olla tukemassa matkan varrella, kasvokkain ja tarvittavalla hetkellä.

Palveluissamme korostamme yksilöllisyyttä ja laatua, ilman niitä emme saisi aikaan vaikuttavia tuloksia. Kaiken taustalla ovat monialainen asiantuntijuus sekä kohderyhmien ja maakunnan tuntemus, johon palvelutuotantomme ja tuotannollinen toimintamme perustuu.

KASKI Työvalmennus tarjoaa erilaisia työhönvalmennus- ja työhönkuntoutuspalveluita haasteellisessa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille. Haasteellinen työmarkkina-asema tarkoittaa useinkin työttömyyttä. Työttömyyden syinä voivat olla vaikkapa yksinkertaisesti se, että työpaikkaa ei koulutuksen jälkeen ole löytynyt. Se voi tarkoittaa myös omaan työtehtävään ja työhön tullutta osatyökykyisyyttä. Palveluittemme tarkoituksena on tukea ja selkeyttää asiakkaamme työelämäpolkua. Palveluita ostavat kunnat, Te-toimistot, ELY-keskukset, Kela, Eläke- ja vakuutusyhtiöt, Vakuutuskuntoutus ry, eri hankkeet tai muut toimijat.

Palvelujemme piirissä on vuosittain noin 1000 asiakasta.  Asiakkaamme työmarkkina tilanteet ovat hyvinkin erilaisia. Asiakkaamme ovat esim. ammattikoulutusta vailla olevia nuoria tai nuoria, joilla on ammatillinen koulutus, mutta ei työkokemusta, ammatinvaihtajia, pitkäaikaistyöttömiä, osatyökykyisiä. Palvelun sisältö on yksilöllinen ja sen tavoitteena voi olla urasuuunnitelman selkiytyminen tai tavoitteena voi olla työpaikan löytäminen ja  työllistyminen.

Henkilöstöömme kuuluu n. 30 työvalmennusalan ammattilaista. Toteutamme palveluitamme moniammatillisen työryhmän toimesta. Henkilöstöllämme on laaja-alainen koulutus ja osaaminen työskentelystä haasteellisessa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden kanssa. Varmistamme henkilöstömme osaamisen  säännöllisellä koulutuksella. Palveluksessamme on esim. työnetsijöitä, jotka kontaktoivat jatkuvasti aktiivisesti yrityksiä etsien piilotyöpaikkoja asiakkaillemme.

Kun mietit palveluittemme sopivuutta itsellesi tai asiakkaallesi, tutustu tarkemmin palveluittemme sisältöön ja ota rohkeasti yhteyttä henkilöstöömme. Autamme sinua mielellämme!

PALVELUKSESSANNE!